Похід на Попіван (відео)

Огляд колиб і притулків, які розташовані по дорозі на Піп Іван з Шибеного. А саме: 1. Колиба на пол. Веснарка. 2. Колиба біля о.Марічейка. 3. Притулок в обсерваторії на вершині гори Піп Іван.

Запрошую вас прогулятися на одну з найкрасивіших гір українських Карпат – Піп Іван (Попіван). Маршрут: Шибене-пол. Веснарка-о.Марічейка-Піп Іван. Let’s climb one of the most beautiful mountains in the Carpathians – Pip Ivan.

На ваших екранах черговий випуск тревел блогу #ніпрощо. В цьому випуску: Вухатий Камінь, Попіван і Смотрич за 1 день, Карпатське море, замерзла гадюка як олімпійський вогонь, де знаходяться джерела за Вухатим Каменем, перший Попіван, таємниця обсерваторії, катання на снігу, на Смотричі є все і онлайн тест води з карпатського джерела! Щастя є! вйо до горбів! Похід 12.05.2019 по маршруту Дземброня-Вухатий Камінь-Попіван-Смотрич-Дземброня.

Національний гімн України на вершині священної гуцульської гори зафільмував Руслан Генкалюк. Знято 05.05.2015 р.

Традиційна акція альтернативної зустрічі Нового року від клубу Капітан Дземброня вже вшосте збирає прихильників активного туризму. Цього разу ми вибрали район Чорногори, а саме священну гуцульську гору Попіван як місце нашої тусовки. 29.12.2018-01.01.2019 Маршрут Шибене-о.Марічейка-Піп Іван-Смотрич-пол.Смотрич-Дземброня. Хороша компанія, чудові емоції, натхненне карпатське повітря – що може бути кращим? Рушайте в гори, ідіть на Попіван і нехай вас береже Бог. Щастя є! Вйо до горбів!

Команда Captain Dzembronia вирішила принести благу звістку про народження Христа рятувальникам Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту . Ні сніг, ні мороз не завадили нам це зробити. Христос народився! Славімо Його! Щастя є! Вйо до горбів!

Унікальне #ніпрощо!!! В цьому випуску: таємна колиба на Марічейці, засніжений Білий Слон, туризм по телефону, новий 2019 рік і молода вовчиця. І це все за один похід! Щастя є! Вйо до горбів!

Похід 9-10 червня 2017 року на Попіван по маршруту Дземброня-Вухатий Камінь-Попіван-Смотрич-Дземброня. Цвітіння рододендрону і чудові краєвиди. Вйо до горбів!

06.08.2016 похід Дземброня-Вухатий камінь-Піп Іван-Смотрич-Дземброня

Святкування Нового року командою Капітан Дземброня -30.12.2014-01.01.2015. Маршрут: Шибене-пол.Веснарка-Попіван-пол.Веснарка-Шибене.

Похід 07.02.2016 по маршруту Дземброня-Вухатий Камінь-Піп Іван-Дземброня. Сильний вітер та глибокий сніг не дали нам змоги дійти до Білого слона, тому з Вухатого каменя ми повернулися в Дземброню. Хороша компанія, екстримальні умови та прекрасні емоції дають наснаги на нові звершення. Ходіть в гори!

Похід 02-04.07 по класичному маршруту Шибене-ПіЧ-Говерла-Петрос-Кваси.

День 1: Шибене-ПіЧ – 11 км, День 2: ПіЧ-Петрос-пол.Шумнеска – 33 км,, День 3: пол.Шумнєска-Шешул-Кваси – 11 км

Похід на гору Піп Іван Чорногірський 3-4.05.2015 “з пальцем”. Маршрут: Дземброня-Попіван-Дземброня. Ночували в обсерваторії.

Похід на Попіван. Плюс цікава історія про “розмову з Дзембронівською прокуратоурою”від Андрія в кінці))))

Гімн на горі Піп Іван

Косів-Рахів-Ділове-Піп Іван Мармароський-Піп Іван Чорногірський-Дземброня-Косів

Найкраще святкування нового року!!! Перша ночівля – колиба на полонині Веснарка (поміж Шибеним та горю Піп Іван, на шлюху до вершини). Раненько підйом, фотографування останнього світанку в 2013 році. Потім – сходження на гору Попіван, милування ФАНТАСТИЧНИМИ краєвидами. На вершині Новий рік святкувало чоловік 30. Але ми вирішили повернутись на полонину. Підготували святковий стіл і відсвяткували. Альтернативи нема – це найкращий варіант, як можна зустріти Новий рік. Задумайтесь…

 


3 коментарів на “Похід на Попіван (відео)”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Піші та велопрогулянки, походи та веломаршрути Карпатами – Косів, Косівський та Верховинський райони – для вас та ваших друзів чи гостей з інших міст!

RSS Нове на туристичному форумі

Туристичний відеоканал