Кухня в поході (відео)

Відео про унікальну подію, яка відбувається раз на рік в Карпатах. Справжня зима, неймовірні супергерої і надзвичайно весела атмосфера. Після цього відео ви будете сміятися вголос! Щастя є!

Як приготувати макарони по-гуцульськи? Які інгредієнти та фірмові секрети потрібно знати? Про це розкаже Андрій Близнюк в нашій постійній рубриці “Кухня в поході”. А як круто їсти цю смачну страву під вершинами легендарних Шпиць, з фантастичним краєвидом на свіжому повітрі!!! Про це і багато іншого – дивіться у відео!

7-8.03.2020 на полонині Веснарка на хребті Кострич пройшло феноменальне Банош party. Однодумці, хворі на гірську романтику, зібралися на початку весни в горах для того, щоб на все життя запам’ятати цю неймовірну акцію. Помираюча зима, неймовірні Карпати, містичні історії та чудова компанія — це було неймовірно. Щастя є! Вйо до горбів!

18-19.01.2020 на полонині Закукул пройшло феноменальне Бограч party. Однодумці, хворі на гірську романтику, зібралися на другий Святвечір в горах для того, щоб на все життя запам’ятати цю неймовірну акцію. Мачінка, палинка, мавки, гуцульські мелодії, захід сонця і чудові краєвиди — все це ви побачите у відео. Щастя є! Вйо до горбів!

Як приготувати бограч в горах? Які інгредієнти та фірмові секрети потрібно знати? Про це розкаже Андрій Близнюк в нашій новій рубриці “Кухня в поході”. А як круто їсти цю смачну страву на вершині гори Микулеска, з фантастичним видом на Попіван!!! Про це і багато іншого — дивіться у відео!

Вже традиційна рубрика кухня в поході. Цього разу Андрій Близнюк розповість як приготувати м’ясо з картоплею, приправляючи гуцульським фольклором та анекдотами. Смакота!

Вже традиційна рубрика кухня в поході. Цього разу Андрій Близнюк розповість як приготувати сироїжки з всілякими секретами, як завжди приправляючи гуцульським фольклором та анекдотами.

Більше цікавого тут – https://www.facebook.com/CaptainDzembronia/


5 коментарів на “Кухня в поході (відео)”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Піші та велопрогулянки, походи та веломаршрути Карпатами – Косів, Косівський та Верховинський райони – для вас та ваших друзів чи гостей з інших міст!

RSS Нове на туристичному форумі

Туристичний відеоканал